Nyheter

Trafikskola i ny skrud

Nyheter Ny adress, nya lokaler och nytt utseende. I över 60 år har Apladalens trafikskola huserat på Brogatan i Värnamo. I dag börjar verksamhetens nya liv, när trafikskolan flyttar in på Storgatan. 

Josef Sandberg och Pia Morud Haak ser fram emot dagens premiäröppning.  [1/4]

Inredningen går i vitt och rött. Soffgruppen är inköpt på Mio.  [2/4]

Den röda fondväggen symboliserar den röda färgen i logotypen. Den vänstra dörren leder in till kontorslandskapet bakom receptionsdisken. Dörrarna till höger leder in till teorisalen.  [3/4]

Vid skyltfönstret ut mot gatan finns studieplatser och en dator.  [4/4]

Josef Sandberg driver tillsammans med sina föräldrar sedan 2017 Apladalens Trafikskola AB. Trafikskolan är Värnamos äldsta, den bildades 1954 och hette ursprungligen Apladalens Bilskola. De utbildar förare för B-körkort, BE- och BE96-behörighet (personbil med tungt släp) samt AM-moped.

Sedan slutet av 1950-talet har trafikskolan legat på Brogatan 8 i Värnamo. Från och med i dag har verksamheten fått ett ansiktslyft när dörrarna till de nya lokalerna på Storgatan 35 slår upp. Pia Morud Haak blev en del av organisationen den 5 oktober 2020. Hon ser tillbaka på den korta tiden i företaget.

– Det känns som jag inte har gjort något annat. Jag har trivts som fisken i vattnet från början. Vi är bra på att utbyta tankar och kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt, säger hon.

– Jag strävar efter att vi ska vara ett bra team. Är man ett bra team, då når man goda resultat. Så enkelt är det ju. Trivs du på jobbet så blir det goda arbetsresultat, säger Josef Sandberg. 

Taggar