Nyheter

Indraget körkort efter trafikolycka på Gröndalsleden

Nyheter Strax efter 15-tiden fick SOS larm om att en trafikolycka har inträffat på Gröndalsleden i Värnamo. Tre fordon ska vara inblandade. En man i 40-årsåldern fick böter för att inte ha hållit avstånd till framförvarande och han blev även av med körkortet. Texten uppdaterad klockan 20.15.

En lastbil, en minibuss och en personbil krockade på onsdagseftermiddagen på Gröndalsleden, strax innan utfarten till väg 151.

Enligt uppgifter till räddningstjänstens ledningsoperatör ska flera personer vara drabbade. Två av dem har lastats i ambulans för färd till sjukhus.

Räddningstjänsten är kvar på platsen och inväntar bärgare.

Tekniska förvaltningen kommer därefter att åka ut till platsen och lägga sand för att sanera efter en stor mängd glykol som har runnit ut på platsen.

 

Taggar

3 reaktioner på Indraget körkort efter trafikolycka på Gröndalsleden

Sand behövs givetvis, men det är inte roligt när man kommer med motorcykel, så försök att få bort det så fort som möjligt eller sätt upp något som varnar oss mc–förare.

Om du kör med sunt förnuft så behövs inga skyltar, tro mig. Körde själv ut där från jobbet utan konstigheter. Se det som en fara så klarar du dig, jag lovar.

Kommentarsfunktionen är stängd