Nyheter

Tobias o(M)valdes till ordförande

Nyheter Under måndagkvällen arrangerade Moderata samlingspartiet i Värnamo kommun årsmöte på Åminne Bruk. Årsmötet var planerat till mars men blev flyttat med anledning av covid-19. Under mötet fick medlemmarna hålla avstånd till varandra och en rad andra åtgärder vidtogs med anledning av covid-19.

Bild från vänster: Lars Carlborg (Åminne), Tedh Enfors (Nederby), Agnes Johansson (Värnamo), Michael Andersson (Värnamo), Tobias Pettersson (Värnamo), Margaretha Fransson (Kärda), Ulf Dovhammar (Forsheda), Reidun Belfrage (Värnamo). Saknas på bilden gör Gottlieb Granberg (Horda) och Thomas Sköld (Bredaryd)

Roland Johansson valdes till ordförande och Sidsel Waern till sekreterare för årsmötet. 

Vid årsmötet valdes följande styrelse:
Tobias Pettersson, Ordförande (Omval)
Michael Andersson, Vice Ordförande (Omval)
Lars Carlborg, Sekreterare (Omval)
Agnes Johansson, Ansvarig för M-Kvinnor (Omval, Ny position)
Tedh Enfors, Kassör (Omval)
Reidun Belfrage, ledamot (Nyval)
Margaretha Fransson, ledamot (Nyval)
Ulf Dovhammar, Ledamot (Omval)
Gottlieb Granberg, Ledamot (Omval)
Tomas Sköld, Gruppledare i Kommunfullmäktige (Självskriven)

Emily Göhlin som varit ansvarig för Moderatkvinnorna under det gångna verksamhetsåret lämnade i samband med årsmötet föreningsstyrelsen. 

– Det är en utmanande tid för föreningslivet i stort med anledning av covid-19 och det drabbar även oss som politisk förening. Trotts det så har vi under våren och sommaren försökt hålla igång med digitala aktiviteter för våra medlemmar. Vi är en förening som har många aktiva och drivna medlemmar och det har därför varit viktigt att hitta former för att kunna fortsätta utvecklingen i vår förening, säger ordförande Tobias Pettersson.

Taggar

Dela