Nyheter

Tobias omvald som ordförande

Nyheter Moderata föreningen i Värnamo kommun sammanfattar ett annorlunda men händelserikt 2020.

Tobias Pettersson, omvald ordförande i Moderaterna i Värnamo. Foto: Pressbild

Under måndagskvällen genomförde Moderaterna i Värnamo kommun sitt årsmöte. Årsmötet genomfördes via Zoom med livesändning ifrån Gummifabriken i Värnamo. Många medlemmar deltog vid årsmötet, som bland annat valde en ny föreningsstyrelse samt en nomineringskommitté inför valet 2022.

– Under det gångna året har styrelsen har varit fast beslutna om att inte ställa in utan att ställa om vår verksamhet för att bibehålla den höga aktivitet som vi har i föreningen. Vårt arbete och engagemang inte kan begränsas av en pandemi, säger föreningens omvalde ordförande Tobias Pettersson.

Under hösten och vintern har medlemmarna kunnat lyssna till såväl våra representanter i region, riksdagen och partiets politiska talespersoner som har inspirerat på sina respektive områden.

– Opinionen är med oss och även om det är valdagen som räknas så är opinionsläget en drivkraft för att öka aktiviteten ytterligare. Den nyvalda styrelsen kommer under året fokusera på ökad synlighet och dialog med medborgarna i kommunen för att visa att det är vi som har idéerna för ett ännu bättre Värnamo kommun, säger Tobias Pettersson.

Årsmötet valde följande styrelse:

Ordförande:                         Tobias Pettersson

Vice ordförande:                 Michel Andersson

Ledamöter:                          Agnes Johansson, Reidun Belfrage, Ulf Dovhammar, Gottlieb Granberg, Margaretha Fransson och Tedh Enfors

Moderata seniorer:            Sidsel Waern (Nyval)

Moderatkvinnorna             Norah O´Connor (Nyval)

KF-gruppledare                  Thomas Sköld

Lars Carlborg lämnade i samband med årsmötet föreningsstyrelsen. Lars Carlborg fortsätter sitt engagemang i föreningen och som ansvarig för Moderata seniorer i Jönköpings län.

 Nomineringskommittén har i uppdrag att ta fram ett förslag på lista inför valet till kommunfullmäktige 2022. 

Till sammankallande i kommittén valdes Tobias Kruse. Som ledamöter valdes Roland Johansson, Margaretha Fransson, Thomas Lundqvist, Reidun Belfrage, Anders Nyberg, Michael Andersson och Arne Ekegren. 

Källa: Pressmeddelande från Moderaterna Värnamo

Taggar