Nyheter

Tobias är redo för riksdagen

Nyheter Moderaternas listor är klara. Tobias Petersson från Moderaterna Värnamo är trea på riksdagslistan.

Tobias Petersson från Moderaterna Värnamo är trea på riksdagslistan. Bild: Pressbild

Under lördagen samlades 140 moderater på Gummifabriken i Värnamo för att fastställa partiets listor till riksdag och region inför valet 2022.

Tobias Pettersson från Värnamo valdes till plats 3 på riksdagslistan. Toppar riksdagslistan gör Mats Green, Huskvarna följt av Helena Bouveng, Vetlanda. Plats 4 innehas av Susanne Wahlström från Habo och Kristine Hästmark från Gnosjö på plats 5. 

Partiet har i dag två mandat i riksdagen från länet men som opinionen ser ut just nu ser Moderaterna ut att kunna växa med något ytterligare mandat.  

Under sitt anförande på stämman lyfte Tobias bland annat frågor om att kunna bo och verka i hela Jönköpings län, vikten av en skola som ser alla och glömmer ingen, en grön höger för svensk tillväxt, krafttag mot kriminella gäng och vikten av en effektiv integration som ska präglas av krav och hoppfullhet. 

Tobias Pettersson är ordförande för Moderaterna i Värnamo kommun och sitter bland annat i kommunfullmäktige och kommunstyrelsen. 

Källa: Pressmeddelande från Moderaterna Värnamo

Taggar

Dela


2 reaktioner på Tobias är redo för riksdagen

Synd att de samarbetar med SD. Det kommer att visa sig vara största misstaget i partiets historia. Nu är Moderaterna brunsmetade för en lång tid framöver.

Kommentarsfunktionen är stängd