Nyheter

Tårtkalas för bästa vårdcentralen

Tårtkalas för bästa vårdcentralen

Nyheter   Rydaholms Vårdcentral firade hela måndagen med tårta till allmänheten.

Anledningen var att de vid en landsomfattande enkät bland de 1 160 vårdcentralerna har placerat sig som tia i landet och etta i regionen (Jönköpings län). Jönköpingsregionen är trea i landet.

Personalen fick 20 000 kronor som direktören Charlotta Larsdotter för vårdcentralerna Bra Liv överlämnade för trivsel, bland annat föreslogs studieresor, kanske till Varberg, som är etta i landet.

En jämn ström av Rydaholmare besökte vårdcentralen under dagen, inte bara för tårtan utan snarare för att dela glädjen med personalen. Det är andra året i rad som Rydaholm blivit etta i regionen och nu siktar man på att bli etta av hela landets vårdcentraler.

Vårdcentralschefen för bland andra Rydaholm och Vråen, Therese Råberg, var på plats liksom direktören för vårdcentralerna Bra Liv, Charlotta Larsdotter.

Många av besökarna talade uppskattande om den service som finns i Rydaholm. När man nu kan välja fritt så kan man förvänta sig att det kommer vårdsökande från andra platser. Utöver de fasta läkartjänsterna så har Rydaholm också AT-läkare, som söker sig dit.

Herbert Johansson

Taggar