Nyheter

Tände fyrverkeri inne på Gummifabriken

Nyheter Någon eller några ska under gårdagskvällen tänt på en fyrverkeripjäs på en toalett inne på Gummifabriken i Värnamo.

Genrebild David Alin

Polisen får under denna tid på året många samtal om fyrverkerier och smällare. En händelse av det allvarligare slaget inträffade på Nyårsdagens kväll inne på Gummifabriken.
– Det är någon eller några som tände på en fyrverkeripjäs inne på en toalett. Man ska även ha klottrat och detta är rubricerat som skadegörelse, berättar polisens presstalesperson Dennis Johansson Strömberg.

Det finns i nuläget ingen misstänkt för tilltaget. Rent allmänt så är detta en tid där många samtal kommer till polisen om smällare och fyrverkerier.
– Vi får en hel del samtal om barn och unga som hanterar detta på ett farligt och vårdslöst sätt. I vissa fall skjuter man mot fastigheter och varandra.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Tände fyrverkeri inne på Gummifabriken

Kanske billigare i längden att hyra in permanenta vakter som kan avhysa slöddret istället för att ideligen renovera och sanera?

Ja håller med Sten att man kan ha vakter, då de kan ringa polisen om de behöver hjälp, detta skulle underlätta för polisen.

Kommentarsfunktionen är stängd