Nyheter

Storvinst till Bredaryd på Stryktipset

Nyheter Det var omstart på Stryktipset i lördags när Premier League var tillbaka på kupongen. 13 miljoner i Jackpot och spännande för tipparna hela vägen in i mål. Extra spännande för tre mindre system som hade chans på storvinst när en match återstod. Två 16-raderssystem i Bredaryd respektive Lysekil samt ett 64-raderssystem i Lund hade alla chans på 13 rätt om Newcastle skulle vinna i match nr 1. Två Alexander Isak-mål senare och cirka 350 000 kronor delades ut till Bredaryd, Lysekil och Lund!

En spelare i Bredaryd vann 350 000 kronor på Stryktipset i helgen. Pressbild: Svenska Spel

Stryktipset var tillbaka förra lördagen med helengelskt på kupongen när Premier League drog i gång igen efter sommaruppehållet. 13 miljoner i Jackpot och när endast Newcastle-Aston Villa var kvar på kupongen såg det ut att kunna bli miljonutdelning direkt. Newcastle var favorit och ettan gav 342 105 kronor, krysset gav 650 000 kronor och en seger för Aston Villa skulle ge hela 1,3 miljoner kronor till tio glada glada vinnare.

Newcastle tog ledningen planenligt men Aston Villa replikerade direkt och kvitterade till 1-1 fem minuter senare. Än fanns det nerv i kupongen och de tio spelare som satt och hoppades på ett under fick raskt tänka om när Alexander Isak blandade sig i leken. 2–1 i den 16 minuten följdes upp av 3–1 i den 58 minuten, det rann till slut i väg för Newcastle som vann md 5–1 och 38 rader med 13 rätt kunde glädjas åt 342 105 kronor plus undervinster.

Tre vinnare var nog lite extra glada när de med sina lite mindre system lyckades pricka 13 rätt. I Bredaryd och Lysekil hittade nämligen två 16-raderssystem rätt i PL-premiären och kunde glädjas åt 351 487 kronor vardera. I Lund satt en annan spelare med ett 64-raderssystem och var minst lika glad, med undervinster betydde Newcastle-segern att vinsten slutade på 357 494 kronor för Lundabon.

Taggar

Dela


1 reaktion på Storvinst till Bredaryd på Stryktipset

Kommentarsfunktionen är stängd