Nyheter

Stökigt på stan och ett åldringsbrott

Nyheter Flera personer har omhändertagits av polisen i helgen på grund av att de varit påverkade.

Flera påverkade personer omhändertogs av polisen i helgen.

25 minuter in på lördagsdygnet stoppades en bil vid Bredasten. Föraren var en man i 45-årsåldern som är hemmahörande i Värnamo. När blåste så gav mätaren positivt utslag. Det visade sig att föraren hade motsvarande 0,26 promille alkohol i blodet.

Klockan 01 på söndagsdygnet kallades polisen till Pilagårdsgatan. Anledningen var att det var stökigt på platsen. Polisen omhändertog där en man i 20-årsåldern. En kvart senare var det dag igen. Denna gång på Storgatsbacken i centrala Värnamo. En överförfriskad man i 45-årsåldern fick då följa med polisen för att sova ruset av sig på polisstationen.

På söndags morgonen omhändertogs en överförfriskad kvinna i centrala Värnamo. Det var en kvinna i 20-årsåldern som var kraftigt påverkad. På söndagseftermiddagen inkom det en anmälan om  ett åldringsbrott i Värnamo. Ett par i 75-årsåldern uppger för polisen att en främmande person trängt sig in i parets lägenhet. När polisen kom till platsen så visade det sig att det fanns en hel del oklara omständigheter kring det påstådda brottet. Polisen kommer fortsätta att utreda det fallet under måndagen för att försöka komma till klarhet i vad som egentligen har hänt i parets lägenhet.

Taggar