Nyheter

Stanley ny vd för Finnvedsbostäder

Nyheter Stanley Guldmyr blir ny vd för Finnvedsbostäder.

Till vänster Stanley Guldmyr som gratuleras till sitt vd-jobb av Finnvedsbostäders styrelseordförande, Lars Lejon.

Det står klart sedan Finnvedsbostäders styrelse på måndagskvällen fattade beslut om tillsättningen.
Stanley Guldmyr fick jobbet som tillförordnad vd för Finnvedsbostäder strax efter midsommar förra året. Dåvarande vd:n, Mikael Nordholm, hade då sagt upp sig för att flytta till Höör i Skåne.
Samtidigt påbörjades arbetet med att rekrytera en ny, ordinarie vd för Finnvedsbostäder.

–Intresset för tjänsten var stort.  Sammanlagt hade vi 20 sökande till jobbet, säger Finnvedsbostäders styrelseordförande Lars Lejon.

När sedan alla ansökningar gåtts igenom fastnade styrelsen för den vd:n som redan fanns i huset. Stanley Guldmyr har en gedigen erfarenhet av att vara chef i bostadbolag. Tio år som vd för Gislavedshus, sju år med samma arbete i Tranemo var meriter som stod sig gott bland övriga sölande.

– Jag är glad att vi hittades Stanleys namn bland dem som ansökt om jobbet. Hans kunskap och kompetens avgjorde saken, säger Lejon.

Stanley själv är mer än nöjd med att han nu fått jobbet som vd för Finnvedsbostäder.
Han är mycket optimistisk när det gäller bolagets framtid.
– Jag känner stort förtroende för att tillsammans med styrelsen, kompetens personal, proffiesionell styrelse samt  framåtseende ägare få möjlighet att ledan Finnvedsbostäder in i framtiden.
– Det är med stor glädje och engagemang som jag ska ta mig an uppgiften att bidra till den fortsatta utvecklingen av Värnamo kommuns vision till 2035: Den mänskliga tillväxtkommunen, säger den nya vd:n.
Han tillträder nu sitt nya arbete officiellt den 1 februari.

Taggar

Dela