Nyheter

Staden snart redo för Värnamodagarna

Nyheter Senaste dygnet har centrala Värnamo genomgått stora förändringar. Allt för att staden ska vara redo när Värnamodagarna inleds i morgon.

Här sätts det stora tältet upp.  [1/7]

En och annan bilist överraskades av att viadukten var avstängd i dag  [2/7]

Som vanligt i samband med Värnamodagarna så väljer kommunen att stänga av viadukten.  [3/7]

Bussarna får köra nedför viadukten  [4/7]

Svenska Kyrkan jobbade med sitt tilt.  [5/7]

Ett blåsigt Värnamo gör sig redo för Värnamodagarna.  [6/7]

I morgon kommer det att vara 1 000-tals Värnamobor här.  [7/7]

Få har undgått att märka att hela centrala Värnamo nu är avspärrat för biltrafik. Bilister som ändå ska ner i centrum upptäcker också snabbt att viadukten är avstängd för all trafik, utom stadsbussarna.

På Bruno Mathssons plats påbörjades arbetet med att sätta upp det stora tältet. Förra året när detta tält skulle montera så skedde det en arbetsplatsolycka. I år verkar dock monteringen gått enklare och inga missöden är rapporterade.

På Åbron fanns redan i morse det stora tältet på plats. På gågatan var det en del mindre tält som sattes upp för att stå klara inför morgondagen. Värnamodagarna börjar med en rivstart i morgon.
Det Matkulturella torget är en succé som varje år lockar mängder med besökare. För de allra minsta så är det Åbroparken som gäller i morgon. Där kommer det att finnas mängder med uppblåsbara hoppborgar som kommer glädja många barn.

I tältet på Bruno Mathssons plats blir det under kvällen också en stor modevisning, där lokala klädhandlare  visar upp senaste modet. Värnamo.Nu kommer att rapportera direkt från mängder av aktiviteter under Värnamodagarna.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Staden snart redo för Värnamodagarna

Hur smart är det att även stänga av Uddebovägen för genomfartstrafik när viadukten är stängd.

Kommentarsfunktionen är stängd