Nyheter

Spridda skurar om arenastad i Värnamo

Nyheter Diskussionen om en arenastad i Värnamo pågår och vi var nyfikna på var den bör byggas enligt er.

Engagemanget kring frågan om arenastaden är stort och vi fick in 816 svar på förra veckans fråga. Frågan vi ställde var ”det diskuteras om en arenastad i Värnamo. Var tycker du att den ska byggas?”. Det blev relativ jämnt mellan tre av alternativen och det som samlade flest röster, 264 stycken (32 procent), var alternativet att den inte alls bör byggas. Bland de som som vill se en arenastad var det nästan jämt skägg mellan alternativet Bredasten som förordades av 224 personer (27 procent). Strax därefter kom Ljusseveka som tilltalade 196 av er (24 procent). Därefter var det ett hopp ned till Hornaryd/Mossleplatån som samlade 101 röster motsvarande (12 procent). Alternativet Borgen lockade endast 31 av er (4 procent). Nu är det att vänta och se vad resultatet blir när det gäller en eventuell arenastad i Värnamo

Taggar

Dela


4 reaktioner på Spridda skurar om arenastad i Värnamo

Hej på er. Det stämmer det Ristan skriver ovan. Jag tycker vi ska prioritera att bygga om billiga hyresrätter i Värnamo för folk som har låga inkomster, pensionärer, ensamstående och sjukskrivna. Ja, alla har inte råd att köpa och bo med dyra hyror.
.Varför satsar inte kommunen på ett verksamheter som kan hjälpa till med jobb och integration? Men bara bygga, bygga. Att skaffa jobb är också viktigt. Vem har råd att bo i en lägenhet om man inte har ett jobb? Det saknas mycket i Värnamo kommun för låginkomsttagare. Liberalismen gör att rika blir rikare och fattiga blir fattigare. På 80 – talet var Sverige ett av det mest jämlikaste länderna. Nu är man en av de ojämlikaste.

Meningslöst att slösa skattepengar på en arenastad i lilla Värnamo i en tid då vi fått vänja oss vid att inte vara ute bland folk! Betala lånen på Gummifabriken först!

Om man nu ska dra några slutsatser om enkäten så blir det förmodligen Borgenorådet som väljs.
Kommunen har som policy att välja tvärs folkviljan.

Kommentarsfunktionen är stängd