Nyheter

SPF:are rivstartade med talangjakt

Nyheter Onsdagen den 10 januari åkte SPF Bor-Rydaholm till Bowlingmagasinet i Värnamo för att bli av med lite överskottskalorier efter julmaten.

Arkivbild.

32 spelare var på hyperhumör när nio förprogrammerade banor öppnade upp för oss. Lite svårt för utomstående att förstå hur roligt det kan vara att småtävla med varandra i smågrupper. En hejarklack på fem personer drev upp spänningen enormt. Nästan alla hade spelat förut men ej i SPF:s regi och ganska längesedan för många.

Efter en knapp timma var spelandet över och hungern gav sig till känna påtagligt. Även detta var väl förberett med dukade bord med hamburgertallrik från restaurangen på plats. Här diskuterades livligt hur spelet hade gått när resultatet delades ut. Någon  av nybörjarna föreslog att vi skulle spela fler gånger, vilket vi ska fundera på.

Lite info hann vi också med om någon cirkel som snart börjar liksom kommande årsmöte 5 februari i Rydaholm. Skribenten kan inte gå i god för att intagna kalorier täckte upp de nyss förlorade, men roligt hade vi absolut med de nya talangerna vi besitter!

Text: Arvid Andreasson

Taggar

Dela