Nyheter

SPF-pensionärernas Stockholmsresa

Nyheter SPF-pensionärerna i Värnamo har skickat in ett reportage från sin Stockholmsresa. Har din förening något spännande på gång. Skicka in text och några bilder till redaktionen@vmo.nu så kan vi publicera materialet här.

  [1/12]

  [2/12]

  [3/12]

  [4/12]

  [5/12]

  [6/12]

  [7/12]

  [8/12]

  [9/12]

  [10/12]

  [11/12]

  [12/12]

SPF-seniorerna i Värnamo var i helgen på en 2-dagars resa till Stockholm.

Första stoppet var förmiddagsfika  på Stavsjö därefter direkt till Stockholm och incheckning på hotell Birger Jarl.  Därefter en ledig eftermiddag för egna aktiviteter. På kvällen blev det gemensam middag på hotellet.
Söndagsförmiddagen ägnades åt en busstur runt de centrala delarna av Stockholm inklusive en rundtur på Djurgården. Sedan äntrade vi båten Enköping för en 1,5 timmes båttur till Artipelag på Värmdö..
Konstmuseet Artipelag är en skapelse av Björn och Lillemor Jacobsson, Björn  startade för övrigt Baby Björn i Lanna som är ett internationellt företag.

Muséet invigdes  2012 och är sevärt. Vi hade en mycket påläst och sakkunnig guide Ylva. Flera konstverk är utplacerade i skogen runt museet, verksamheten bygger också på ett hållbart tänk vilket innebär att mycket av grönsaker till restaurangerna odlas på takodlingar . Där är för övrigt ett antal bikupor är utplacerade. Sista stoppet på hemresan var middag på Stavsjö. Tack till dom som arrangerade resan .

Text & Bild
Leif Hultman

Taggar