Nyheter

Spelade för hög musik

Nyheter Två personer  bötfälldes i natt för att ha spelat musik för högt och en tredje för att ha varit obältad i en bil. Uppdaterat

Vid tvåtiden kontrollerade en polispatrull en bilist som spelade musik på hög ljudnivå inom tätbebyggt område i Värnamo. Bilföraren, en man i 20-årsåldern fick ett bötesföreläggande av polisen för detta.

Strax efter kontrollerades ytterligare en bilist i Värnamo (senare uppdaterade polisen att detta hade inträffat i Jönköping). Bilföraren, en man i 20-årsåldern bötfälldes för att ha spelat hög musik med en högtalare som förvarades i en takbox och bilen hade annat än vitt/gult ljus framåt. En passagerare i ungefär samma ålder bötfälldes för att ej ha haft påtaget bilbälte.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Spelade för hög musik

Den bilen med takboxen va visst i värnamo… inte jönköping jag såg den på kvällen o reagerade direkt på att inte baslådan va fastsatt…

Stort tack polisen! Denna soc-grupp utmärker sig mycket märkligt för att väcka uppmärksamhet vilket bara tenderar till avsky.
Samlas de inte på någon central plats och stör hela närområdet så kör de istället igenom bostadskvarteren och väcker upp boende långt efter midnatt. Går det inte att anordna någon plats tex lågt ut i Stomsjö där de kan samlas och bullra för varandra?

Kommentarsfunktionen är stängd