Nyheter

Sommarglädjen: Beviset

Nyheter I sommar står glädjen i fokus i Värnamo.nu.

I sommar står glädjen i fokus i Värnamo.nu. Bild: David Alin

Dagens uttryck är ett citat signerat den amerikanske fotbollslegenden Terry Bradshaw:

”När du har något att bevisa finns det inget bättre än en utmaning.”

Sist jag fick bevisa min rentav fulla kraft var i våras inför uppdraget som presschef inför Skilling 500. På grund av kommunikationsbrist höll vårt tävlingsprogram på att gå upp i rök. Jag såg det som en chans att bevisa vad jag går för…och som jag gjorde det! På 24 timmar gick jag från att ha skrivit första mejlfrågan till att ha tio (!) färdiga artiklar och flera artiklar på gång till samma magasin.

Kort sagt så ville jag bevisa för mig själv att jag hör hemma inom kommunikationsbranschen. På samma sätt ville jag bevisa för mig själv att jag hör hemma inom samma bransch när jag accepterade min roll som pressansvarig inom Alive festival.

Utmaningar får en att tända till på alla cylindrar. Precis som många andra behöver jag utmaningar för att bevisa min fulla potential: det där ögonblicket du vet blir det bästa av kvitton på din potential. Som AC Milan-supporter minns jag Rafael Leaos klassmål från höstens Milanoderby, där han dribblade av tre försvarare innan han placerade in bollen i högerhörnet, men inte minst Theo Hernandez supermål som jag fick bevittna på plats. Klicka in på länken nedan och njut när världens bäste vänsterback skapar magi!

https://www.tv4play.se/program/fotbollsklipp/theo-hernandez-sl%C3%A5r-till-med-dr%C3%B6mm%C3%A5l-mot-lazio/20555224

Tack för mig!

Taggar

Dela