Nyheter

Slåttalördag med minifestival

Nyheter På lördag arrangeras Slåttalördag i Värnamo city då det bjuds på torghandel och gatuartister

Marknad våren 2019. Arkivbild.

Anders Wallin, centrumledare för Värnamo city, berättar mer; 

– På lördag drar vi igång lite smått. Vi kommer att köra en minivariant av marknad, eller utökad torghandel. Ett 20-tal knallar besöker oss på lördag tillsammans med minifestivalen för barn och vuxna av och med Torsten Andreasson.

– Vi kommer att bjuda på gatuartister. Talangvinnaren, för några år sedan, Charlie och gatumagikern Elin kommer att uppträda vid Storgatsbacken från elvatiden till framåt eftermiddagen. 

Hur ser det ut framöver med marknader och torghandel?

– Allt hänger på hur utvecklingen går. Man kan och får arrangera marknad idag. Vi är noga med att informera om att hålla avstånd ock så vidare. Vi räknar med, och hoppas, att kunna genomföra karnevalen i mitten av september. Sen är det traditionella Friveckolördag som vi har planerat sista lördagen i oktober. Under Friveckolördag kommer vi att ha temat ”Smaka på Värnamo”, nytt spännande koncept med våra lokala krögare. Tillsammans med ”Smaka på Värnamo” kommer även Värnamomilen att genomföras, hälsar Anders Wallin. 

Taggar

Dela


2 reaktioner på Slåttalördag med minifestival

Vi får nog vänja oss vid små tillställningar även i framtiden med tanke på att hela världen nu håller på att skrämmas till lydnad i ett nytt övervakningssamhälle!

Kommentarsfunktionen är stängd