Nyheter

Skottlossning mot bil i Värnamo

Nyheter Vid 21-tiden kom larm om skottlossning vid Ringvägen i Värnamo och en stor polisstyrka anlände. Under söndagen meddelades att man ska knacka dörr i området för att försöka få upplysningar om det inträffade. En läsare berättar att hon hörde fem skott. Uppdaterat.

– Vi har en stor resurs men i övrigt inga kommentarer mer än att ingen person är skadad, uppgav Peter Ström som är vakthavande vid polisen.

Skottlossningen har skett mot en bil och ingen är ännu gripen för det inträffade. Det är oklart om det fanns någon i bilen som blev träffad av flera skott.

Platsen är i samma område där det förekommit skjutningar tidigare.

Polisen har upprättat en anmälan om mordförsök.

Texten kan komma att uppdateras.

Taggar

Dela


12 reaktioner på Skottlossning mot bil i Värnamo

Så otryggt i lilla Värnamo. Vi som har ungdomar som är ute mycket blir oroliga. Man kan hamna på fel ställe vid fel tidpunkt.

Vi har ju inga problemområden i lilla Värnamo enligt polisen… Det är mycket lättare att jaga livet ur mopedister och förare av epa-traktorer..
Nä. Vi får nog hoppas det löser sig av sig själv…

För in lagen som i USA att alla kan köpa vapen så blir det säkrare hehe. Detta börjar ju likna Texas

Det känns tryggt att veta, bara att rabbla en stund så mår man mycket bättre. ”Vi utbildar fler poliser och Sverige har aldrig varit tryggare”

Något ska de väl ha för att ha fått gratis husrum och mat i fyra månader. 35 000 i månaden är väl vad de flesta kan spara och stoppa undan till annan verksamhet enligt JK. Tror snart att det blir som i Japan där häkten är fulla med pensionärer som begår brott för ekonomins skull. En häktning för mig hade inneburit nästan fem gånger högre månadsersättning. Kanske dags att odla något.

De kriminella miljöerna växer. Sätter inte samhället/politikerna Stefan Löfven in åtgärder nu kommer vi att få se ett fortsatt grovt våld som riskerar att eskalera. Stefan har haft många år på sig och kriminaliteten ökar. Varför?

Dyster utveckling. Om inte nuvarande regering lagt så mycket energi på att skylla precis alla problem på föregående borgerliga regeringar, efter sex egna år vid makten(!), så kanske det hade sett annorlunda ut.

Fast det drabbar sällan oskyldiga enligt Morgan Johansson så de flesta kan vara lugna. Sverige har aldrig varit tryggare och vi utbildar fler poliser än någonsin, det är ett mantra från vår regering.

Kommentarsfunktionen är stängd