Nyheter

Skottlossning: 25-årig man gripen

Nyheter Klockan 15.03 inkommer samtal till polisen om misstänkt skottlossning på en innergård i närheten av Ringvägen i Värnamo.  – Flera skott har avlossats, en man gripen misstänkt för försök till mord, vi söker vittnen, berättar Johan Borg, som är lokalpolisområdeschef till Värnamo.nu. Uppdaterat.

Lokalpolisområdeschef Johan Borg berättar mer:
– Flera skott ska ha avlossats. Vi bildar oss en uppfattning när vi anländer och fynd hittas som talar för att det kan vara så. Platsen är avspärrad. 

– Klockan 16.18 grips en 25-årig man för försök till mord. Mannen är känd av oss sedan tidigare. Vi inväntar teknisk undersökning, hund söker av platsen och vi har polisiär närvaro i området. 

– Vi eftersöker fler personer som kan sättas i samband med händelsen samt fler vittnesuppgifter. Vi har inga kända skador på någon person. Just nu är vi i ett tidigt skede då vi samlar in uppgifter. 

– Vi uppmanar de som har något att berätta att ringa 114 14 eller söka upp polisen som finns på plats vid Ringvägen i Värnamo, avrundar Johan Borg, lokalpolisområdeschef i Värnamo. 

Uppdaterat: Den misstänkte mannen anhölls senare på kvällen

Arkivbild David Alin

Taggar

Dela


3 reaktioner på Skottlossning: 25-årig man gripen

Tyvärr är han snart ute igen, kanske redan i skrivande stund. Sedan är det fritt fram för nya brott. Det är en liten klick som håller på så här.
Sätt åtminstone fotboja på dem så att polisen vet var de är. Polisen gör ett bra jobb, det är inte deras fel att han släpps ut omgående.

Ja, helt sjukt med det tama rättsystem vi har i detta landet. En sådan person ska buras in i minst top år! Men som skrivs så är han ute snart, om inte allaredan.

Kommentarsfunktionen är stängd