Nyheter

Skissen: Så ser det nya industriradhuset på Bredasten ut

Nyheter Vi ger en inblick i EgenLokal Sveriges AB:s satsning på ett industriradhus på Bredasten.

Så här kommer EgenLokal Sveriges industriradhus på Bredasten se ut när det står färdigt om drygt ett halvår. Bild: Pressbild

I juni månad berättade vi om samhällsbyggnadsnämndens klartecken till EgenLokal Sveriges bygglovsansökan om ett industriradhus på Bredasten.

Nu under september månad har spaden satts i marken och byggprocessen har inletts. Företagets ambition är att det 2 352 kvadratmeter stora industriradhuset, innehållande 32 lokaler om cirka 6 x 12 meter stycket, på den 9 000 kvadratmeter stora tomten på Kalkstensvägen på Bredasten blir färdigt under det andra kvartalet under 2022.

– Lokalerna är 72 kvadratmeter, men kan utökas till 105 med ett valbart entresolplan om 33 kvadratmeter. Behöver man mer yta kan man köpa två eller fler lokaler bredvid varandra och plocka bort innerväggar eller montera dörrar mellan lokalerna. Varje lokal är en friköpt fastighet man själv äger vilket gör att företagare eller privatpersoner får möjligheten att sänka sin månadskostnad rejält jämfört med att hyra en likvärdig lokal, samtidigt som de själva bestämmer hur de vill förädla sin lokal. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter med gångdörr och fönster för bra ljusinsläpp. I fastigheterna är det isolerade väggar och det är förberett för wc och handfat. Man kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt va och el finns framdraget till varje fastighet. Vi förbereder även för fiberanslutning. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare i varje lokal. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser, säger Tim Larsson på EgenLokal Sverige AB.

 I bildspelet ger vi er läsaren en inblick i hur en av fastigheterna kan se ut.

Bild: Pressbild  [1/4]

Bild: Pressbild  [2/4]

Bild: Pressbild  [3/4]

Bild: Pressbild  [4/4]

Taggar

Dela


1 reaktion på Skissen: Så ser det nya industriradhuset på Bredasten ut

Ingen toa eller möjlighet till handtvätt?
Eller fiber.

För mig verkar det som om man försöker sälja något halvfärdigt.
Och i mina ögon därmed osäljbart.
Såvida inte priset är ohemult lågt.

Bättre att äga än hyra?
Många storbolag säljer ju sina ägda fastigheter och hyr sedan.

Kommentarsfunktionen är stängd