Nyheter

Skenande matpriser – varnar för hot mot Ica-handlare

Nyheter I olika sociala medier och närforum har det riktats dödshot mot Ica-handlare. Nu berättar SVT Väst att ICA nu gått ut med en intern varning.

Bilden är en genrebild. Foto: Pixabay

I helgen gick matjättens säkerhetsavdelning ut med ett internt meddelande. Detta beroende på att tonen har varit mer än lovligt hätsk på sociala medier och nätforum sedan koncernens prishöjningar hamnat i fokus. I meddelandet står bland annat följande enligt SVT Väst.
“Detta medför bedömt en risk för angrepp, mot butik, person eller privat egendom kopplat till detta förmedlade budskap”.

Företagets säkerhetschef Anders Jonasson berättar för TV-kanalen att han bedömer sannolikheten för att hoten ska verkställas som låg.

Taggar
ICA

4 reaktioner på Skenande matpriser – varnar för hot mot Ica-handlare

Älskar mitt Ica och lilla Sverige står på Icas sida ni är helt fantastiska alltid bra varor stöttar er och vilken underbar personal ni har tummen upp för er 🫠

Det visar tydligt att konkurrensen är för dålig! Vore bra med fler utländska aktörer. Hörde på nyheterna att svenskarna nu åker över och handlar mat i Norge där priset nu är lägre än här! Borgerliga regeringar talar sig alltid varma för ökad konkurrens och fler aktörer på alla områden. Vad väntar vi på?

Är väl inte konstigt att folk blir arga när handlare gör rekordvinster på deras bekostnad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *