Nyheter

Skattebetalare fick stå för golfbanebygge

Nyheter Värnamo kommun lät skattebetalarna stå för notan till grävjobbet när det byggdes en ny så kallad driving range på Värnamo Golfklubb. Det berättar SR Jönköping.  

Arkivbild

– Totalt handlar det om fakturor för omkring en halv miljon kronor som kommunen betalat för jobb på golfbanan. 260 000 kronor har golfklubben betalt, noterar Rebecka Montelius på lokalradion.

Värnamo.Nu studerade i förra veckan det här ärendet och kom till liknande slutsater.

Det är på konot för ”Gång- och cykelvägar i Hånger” som det finns kostnader som i själva verket gäller arbetet med golfbanan.

Den som beställde jobbet på golfbanan finns med i ledningsgruppen på tekniska förvaltningen i Värnamo och samtidigt är han banchef på Värnamo Golfklubb.

– Vi hjälper ju föreningar lite varstans med sånt här. Det jag begriper nu, men inte då, var att det inte är lämpligt att jag håller i det här projektet som har en sådan position på golfklubben, säger den aktuelle personen till lokalradion.

Fotnot: Närmare 2,2 miljoner kronor har golfklubbens nya driving range kostat.

Taggar

9 reaktioner på Skattebetalare fick stå för golfbanebygge

Så jävla ruttet,det värsta är att Jesper verkar skydda det hela,spelar Jesper golf???lätt att skylla ifrån sig…Att dom stödjer föreningar kanske är sant, men hur mycket??tror inte många föreningar hört talas om såna summor.Tycker högsta cheferna bör utreda saken ordentligt och ge konsekvenser till de som hanterat det hela.Jag är inte ett dugg intresserad av att skattepengarna går till höga kommuntjänstemäns hobby..Ni äcklar mig….

Avskeda personerna som gör på detta kriminella sätt! En skam för kommunen att hamna i riksnyheterna.
Skattebetalare.

Tja… Man kan även fundera lite på hur stora jobb kommunen kan göra i egen regi ?? Titta på ledningen som görs utmed 27’an mot bredaryd.. dom är väl inne på det 3 året nu…!! Måste kosta en förmögenhet… Kan väl omöjligt vara kommunens sak att hålla på med sånt..? Är inte intresserad av att betala mer nu…

Förutsätter att samtliga skattebetalande kommuninvånare har rätt att disponera banan fritt nu när vi fått betala kalaset?
Ska ni med på ett parti golf i helgen mina damer och herrar?

detta är väl verkligen att bryta mot kommunens värdegrund,har ju redan avskedat en pga av detta.
Så allt detta som skett borde ju leda till att fler blir avskedade..
Är det en klubb för inbördes beundran vi har att göra med????

Kommentarsfunktionen är stängd