Nyheter

Senaste polisnotiserna

Senaste polisnotiserna

Nyheter Här är de senaste polisnotiserna från Värnamo.

En man i 65-års åldern som i går parkerade utanför ICA Kvantum blev upprörd när han kom tillbaka till bilen efter att ha handlat. Under tiden mannen hade varit i butiken hade nämligen någon kört på mannens bil. Hans bil hade fått både bucklor och repor och dessvärre var det ingen som hade givit sig till känna för att ta på sig ansvaret.
Värnamo kommun har polisanmält klotter. Någon gång mellan juni och fram till i dag har någon eller några roat sig med att klottra i Apladalen. Stängsel, staket och skyltar har sprayats med färg.
Vid sjön Lången har en båtmotor stulits. Det är mellan den 25 augusti och den 15 september som någon stulit en 4:a hästars Zuzuki båtmotor av 4-taktsmodell.
På Bredasten har en byggarbetsplats haft påhälsningar av tjuvar. Bland annat så har två pallar med klinkers stulits. Dessutom  fattas det numera också en del isoleringsmaterial.
En polisanmälan om ofredande har inkommit från Rydaholm. Ett par yngre personer som var ute och promenerade med sina hund ska ha sparkat på ett staket till en villa och också lyst med ficklampa på huset.
Olaga hot mot grupp kallas det när man hotar mer än en person. Ett par i Värnamo blev i går hotade av en före detta kompis. Händelsen ska ha utspelats sig i centrala Värnamo.
På Fredsgatan har en personbil blivit utsatt för ett försök till inbrott. Någon har i går försökt att bryta upp fönsterkarmen på en bil, men misslyckats.