Nyheter

Senaste polisnotiserna från Värnamo

Senaste polisnotiserna från Värnamo

Nyheter En kvinna i Värnamo har polisanmält ett internetbedrägeri.

Kvinnan hade handlat hälsokost av ett företag. Nästa månad drog företaget 1 260 igen, utan att kvinnan hade givit sitt medgivande till det och därför valde kvinnan att polisanmäla händelsen.
En plånbok försvann från Hemköp i går. En kund hade glömt kvar plånboken på varubandet. När hon strax efteråt återvänder för att hämta plånboken så var den bort. Enligt anmälan så innehöll den bland annat 200 kronor i kontanter.
En bostad på Oskarsgatan i Värnamo utsattes i går för ett inbrott. Tjuvarna hade brutit sig in och bland annat stulit smycken och klockor till ett värde av 30 000 kronor.
På Margaretagatan försökte någon i går att bryta sig in i en bostad. Bland annat så utsattes en fönsterkarm för skadegörelse. Enligt polisen hade det hela dock slutat med ett försök till inbrott, tjuvarna hade inte lyckats ta sig in.
En bil som varit parkerad på Pilagårdsgatan har blivit utsatt för inbrott. Två rutor på bilen hade krossats, men det finns inga uppgifter på vad som stulits.
Företaget Bolagsupplysningen har åter blivit polisanmält för bedrägeri. Företaget, med huvudkontor i Tallin har skickat en räkning på 6 500 kronor till en person, som svarat med en polisanmälan.