Nyheter

Senaste polisnotiserna från Värnamo

Senaste polisnotiserna från Värnamo

Nyheter Polisen har det senaste dygnet fått ta emot en mängd anmälningar rörande mindre brott.

Här kommer ett urval av dessa.

Mellan den 13 och 14 september har en cykel stulits på Åkermyntavägen. Cykeln är värderad till  3 500 kronor.
Skadegörelse blev brottsrubriceringen efter att brott som utförts utanför Horda. En grävmaskinist hade lämnat sin grävmaskin den andra september. När han efter drygt en vecka kom tillbaka till sin maskin så var den helt uppeldad.
En Forshedabo som parkerat utanför Åhléns den femte september blev upprörd när han kom tillbaka till sin bil. Någon hade nämligen backat på hans bil. Repor och bucklor blev resultatet av den smitningen.
Samma öde drabbade en firmabil som varit parkerad på Storgatsbacken mellan den 16–17 september. När bilen skulle hämtas var den full av repor.
På Jönköpingsvägen har en cykel stulits nån gång den senaste månaden. Cykeln hade stått låst i ett cykelförråd och var en Crescent hybridmodell.
Statoil på Bredasten drabbades i går vid 16-tiden för en tjuvtankning. En personbil med falska skyltar tankades för 700 kronor och försvann sedan från platsen.
I onsdags stals en cykel som var parkerad vid en busshållplats på Lagastigen.
En kvinna har anmält att hon blivit ofredad av en annan kvinna i Värnamo. Kvinnan hade gjort manikyr på en kund. Kunden var dock inte nöjd med resultatet utan började hota och förolämpa kvinnan som utfört jobbet.
En golfbag stals i går utanför en carport på Brogatan. Ägaren hade lämnat bagen en kort stund utan uppsikt och när han kom tillbaka var bagen borta. Den innehöll bland annat tolv golfklubbor.