Nyheter

SD svarar S

Nyheter Debatten fortsätter mellan SD och S

Svedberg och Socialdemokraterna kastar sten i glashus!

Bo Svedberg S hävdar här på Värnamo.nu att det inte finns någon bitterhet över att vi i SD valde att stödja Alliansens budget. Om så inte är fallet varför då dessa plötsliga angrepp på oss Sverigedemokrater i Värnamo?
Enligt Svedberg så beror S svårigheter att samarbeta med SD på att man finner svårigheter i att finna en gemensam ”grundläggande människo- och samhällssyn”.
Vidare så menar S och Bo Svedberg att man själva inte tror på en assimileringsprocess för att bli en fullvärdig svensk medborgare. Det är intressant då en viss Göran Persson före detta partiledare för S – nyligen påstod det rakt motsatta: Nämligen att samhället inte klarar av att upprätthålla välfärden om nyanlända per automatik utan krav oavkortat får ta del av densamma.

Det heter även att S inte tror på nationalism, enkelt uttryckt så tror då inte Socialdemokraterna på nationalstaten och att människor från jordens alla hörn med skilda religioner ska kunna samlas och enas under en och samma flagga.
Man undrar då om inte nationalstaten kan samla och ena oss svenska medborgare. Vad, vem eller vilka ska då lyckas med detta?

Socialdemokraterna hävdar även att man inte tror på SD:s principprogram från 2011, ”att den nedärvda essensen som kan utmärka folkgrupper har betydelse för gruppens kultur!”

Frågan på detta blir därför: Är det polisen och våra myndigheter eller är det SD som nu larmar om en ”importerad kriminell klanstruktur” som påstås ha infiltrerat allt från Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen till rättsväsendet och Sveriges riksdag?
Är det polisen eller SD som hävdar att hedersmord och hederskulturen är ett nedärvt arv från hemlandet?

Vidare så påstår ni Socialdemokrater att ni men inte SD tror på hbtq – homosexuella, bisexuella, trans- och queerpersoner – intressant då just homosexuella personer har sökt sig till SD för att de inte känt sig välkomna i andra partier.

Problemet för S är ju att man inte bara säger sig tro på hbtq utan även på Islam.
Detta väcker ytterligare en fråga: -Hur har S tänkt sig att förena dessa två grupperingar?

Ett annat problemen för S är ju att deltagarna i SSU:s förstamajtåg i Malmö nyligen öppet uttryckte sitt hat till landets judar. Detta har även uppmärksammats av Svt, som annars av tradition brukar ta Socialdemokraterna i försvar- Bör vi i SD ifrågasätta S människosyn på grund av detta?

Rörande människosyn och hjälp till behövande så kan vi ju upplysa Värnamos Socialdemokrater om att Johnny Hornbrink, SD, som privatperson via kyrkliga hjälporganisationer har skänkt kläder till ett värde av cirka 300 000 kronor.e Dssa hjälpsändningar gick till ytterst utblottade personer.

Vad vill vi då ha sagt med detta?
Jo, att det är väldigt lätt att tala om värdegrunder och medmänsklighet med mera när det är andras pengar det handlar om, det vill säga skattebetalarnas som man frikostigt spenderar på främlingar vilka inte har några som helst kopplingar till vårt land.

S har drivit på och uppmuntrat till västvärldens mest extrema invandringspolitik, vilken nu är själva grundorsaken till att samhällsresurserna nu tryter på område efter område.
Nej, vi skyller inte våra samhällsproblem på våra invandrare utan på de beslutsfattare och den politiskt korrekta adel samt våra kyrkliga företrädare som vägrar inse att, om alla ska ha rätt till Sverige och vår välfärd, så blir det mindre av allt till alla!

Att socialdemokraterna snarare driver på för ökad än minskad invandring kan ju möjligen förklaras av Statistiska centralbyrån och dess novemberundersökning över vilka väljare som är respektive partis huvudväljare, enligt statliga Statistiska centralbyrån så är nämligen nu gruppen ”utlandsfödda” S största väljargrupp!
Det svenska folket får med andra ord enligt Statistiska centralbyrån allt svårare för att identifiera sig med dagens Socialdemokrater.

Jan Cherek
Gruppledare och kommunfullmäktigeledamot för SD Värnamo
Johnny Hornbrink
Kommunfullmäktigeledamot SD Värnamo

Taggar

Dela


6 reaktioner på SD svarar S

Hade de andra partierna verkligen nyttjat yttrandefriheten i det här landet så hade vi sluppit ett parti som SD. Men istället så är man så jädra rädd för att trampa folk på fötterna, därför har vi de problem i landet som vi har. Självklart ska man ta seden dit man kommer men man kan fortfarande behålla sin kultur fastän man är i Sverige. Det här kan jag säga som andra generations invandrare. Välkommen till Sverige men du behöver anpassa dig till landet du kommer till och inte tvärtom. Sedan är det faktiskt viktigt att lära känna folket i landet så man har något att jämföra med. Tro mig, alla är inte likadana fastän de ser ut att vara det…

Det här blir ju bara roligare och roligare! Vilket pajasparti ni (SD) är! Är ju som ett stort skämt!

Sossarna har gjort sitt i svensk politik och den som inte inser det kan ju gå in på Youtube och se filmen ”Ett folk ett parti!
Här sammanfattas socialdemokraternas historia på ett förträffligt sätt!
En smått vidrig historisk tillbakablick väntar då den som anser sig ha någon timma över för att lära sig mer om vårt genom generationer statsbärande politiska parti!

Att i likhet med sossarna och de övriga partierna i sjuklövern, ständigt förtala oppositionspartiet SD hör inte hemma i en demokrati!
En viss tillnyktring har på senare år märkts från både M och KD, som nu börjat inse hur ohållbar deras tidigare migrationspolitik under Alliansens tid varit!
Att SD över huvud taget bildades, och numera är det tredje största partiet är helt och hållet sossarnas förtjänst!
Även många som tröttnade på att Alliansens regeringsår blev en fortsättning på Socialdemokratiskt liberal-feministiskt styre röstar numera på SD!
SD:s framgång är därmed ett resultat av ett långvarigt styre i fel riktning!
Mer makt har flyttats över till EU och flera märkliga avtal som Barcelonaavtalet och FN:s sk migrationspakt har skrivits på, vilket innebär att Sveriges skattebetalare nu ålagts en oerhörd börda! Till detta har nu regeringen även sagt ja till EU:s så kallade räddningspaket där nu svenska skattemedel i cirka 40 år framåt ska användas till att ”rädda” länder i Sydeuropa som under många år byggt upp ett enormt skuldberg!
Allt skylls på coronan och dess nedstängningar.
Sverige ska i sedvanlig ordning fortsätta att betala sina egna lån utan någon hjälp från andra!
Vi ska komma ihåg att det var sossarna som för 30 år sedan ansökte om detta medlemskap som nu får förödande konsekvenser!
SD har som enda parti försökt stoppa denna utveckling och därmed kunnat växa!

Kommentarsfunktionen är stängd