Nyheter

SD-kandidat var med i nazistisk rörelse

Nyheter Morgan Svensson är SD-kandidat till kommunfullmäktige Värnamo och Expressen har avslöjat att han varit medlem i NSF, Nationalsocialistisk front,

Expressen uppger att det var i slutet av 90-talet som han var medlem i NSF och han deltog då även i en demonstration för NSF i Nora 1998.

Han förklarar för Expressen sitt nazistiska engagemang med att det var ”en väldigt jobbig tid” och att han var utsatt för ”invandrargäng” när han växte upp i Karlskrona.

Han har för övrigt inte berättat för Sverigedemokraterna om sin bakgrund inom nazismen:
– Tanken har nog inte slagit mig ens, uppger han för Expressen

Expressen skriver att Morgan Svensson var organiserad nazist. Själv säger han till tidningen att det inte är något han står för i dag och nog aldrig stått för.
Han berättar att man växer ifrån ”sånt” som att ha varit med i en antidemokratisk rörelse.

Dags för val. Arkivbild

Taggar

Dela


5 reaktioner på SD-kandidat var med i nazistisk rörelse

Tänker Alliansen i Värnamo fortsätta förhandla budgetar med dessa extremister? Det finns faktiskt andra partier att förhandla med. Alliansen har ett val, ändå väljer Alliansen att förhandla med SD!

Hur många gånger i ordningen uppdagas det personer i Sverigedemokraterna med förflutet i nazistiska rörelser?
Det är ändå positivt att dessa tvivelaktiga personer försvinner snabbt ut i den bruna världen och vi slipper dem i våra andra demokratiska partier.
Men inte i Värnamo där välkomnas de tydligen med varm hand….. otroligt beklagligt.

Jag tror ingen är förvånad över att läsa detta och om man då har lämnat sitt förflutna bakom sig blir jag ändå mer förvånad att man ändå finns med på SD:s lista. Känner ni kopplingen?

Kan man ta detta parti på allvar? Hot, hat och extremister. Hur kan de lösa några samhällsproblem? Snarar skapar de samhällsproblem.

Kommentarsfunktionen är stängd