Nyheter

Satsar på ny mötesplats

Nyheter Socialdemokraterna i Värnamo vill visa upp sin verksamhet. Nu har de startat en mötesplats i partilokalen. – Vi vill visa att vi finns, säger Jan Ivarsson.

Socialdemokraterna i Värnamo vill visa upp sin verksamhet. Nu har de startat "Mötesplats Rosen" i partilokalen med samma namn på Växjövägen.

”Mötesplats Rosen”. Det är namnet på Socialdemokraternas egna mötesplats i anslutning till partilokalen med samma namn på Växjövägen. Den har öppet under två timmar varje vardag samt fyra timmar på lördagarna.
– Delvis vill vi tala om att vi finns, men vi vill också ge folk möjlighet att komma hit i lugn och ro och umgås. Det behöver absolut inte vara något politiksnack utan det handlar om gemenskap. Man behöver heller inte vara socialdemokrat för att komma hit men vi kan diskutera utifrån ett perspektiv där man kan framföra sina önskemål. Det är viktigt att ta in folks synpunkter, säger Jan Ivarsson.
Förutom fika erbjuds besökarna möjlighet att ladda sina telefoner, barnen får ballonger och partiet anordnar tävlingar.
– Just nu har vi en skiljetävling där besökarna får gissa på hur mycket bensinen kostar på ST1-macken vid ett angivet datum, säger Jan Ivarsson.
Verksamheten drivs av föreningsmedlemmarna och mötesplatsen drog i gång för någon vecka sedan.
– Det är många som stannar till här. Vi hade en pappa som var här med sina två barn i helgen. Barnen var inne och hämtade ballonger och blev jätteglada. Pappan såg det här som en extra gemenskap och det var riktigt roligt att se, avrundar Jan Ivarsson.
Taggar

Dela


1 reaktion på Satsar på ny mötesplats

Kommentarsfunktionen är stängd