Nyheter

Så gör du loppisfynden i sommar

Nyheter Drömmer du om att göra det stora fyndet? Nu ger Studieförbundet Vuxenskolan dig en exklusiv chans att veta vad du ska hålla utkik efter.

Studieförbundet Vuxenskolan bjuder in till en digital föreläsning med antikexperten Li Pamp. Bilder: Pressbild

 Konsthistorikern och antikexperten Li Pamp blev känd för den breda publiken när hon gjorde TV-debut i ”Antikdeckarna” för TV4. Sedan 2011 har hon programlett ”Antikmagasinet” för Kunskapskanalen, hon har medverkat i bland annat ”GoKväll”, ”Nordiska Rum” och ”Antikrundan” och blev hösten 2020 antikexpert i TV-programmet ”Bytt är bytt”. Nu får Värnamoborna chansen att möta henne i en digital föreläsning, där hon pratar om begreppet cirkulär konsumtion. Tips på vilka saker du ska behålla eller slänga varvas med roliga berättelser från ”Antikrundan” och praktiska loppistips. Bakom den en timme långa föreläsningen står Studieförbundet Vuxenskolan. 

– Vi lever i en tid där hållbar konsumtion är viktigt och gamla saker får nytt liv. Sommaren är fylld av loppisar och auktioner och då är det här ett ypperligt tillfälle att få veta mer om vad ska hålla utkik efter för att göra det stora fyndet. Passa på att få tips inför sommarens roadtrips, säger Anette Bergkvist på Studieförbundet Vuxenskolan.

– Det är ett stort sommarnöje att åka på loppis och åka på loppisrundor. Man letar alltid efter något speciellt och det är precis sådant Li Pamp ska prata om: hur man hittar det där speciella och vad man ska leta efter. Vi bjuder på det här för att ni ska kunna ha en spännande sommar och få med er tänket att återanvända. Vi bjuder helt enkelt på en jättehäftig föreläsning, säger Theresa Eriksson på Studieförbundet Vuxenskolan. 

– Eftersom den här föreläsningen dessutom är digital, passa på att ta möjligheten när den ges. Man kan sitta hemma, du kan vara ute i trädgården eller du kan sätta i hörlurar och vara ute och gå. Du har alla möjligheter att delta i föreläsningen. Dessutom kan du via en chattfunktion ställa frågor till Li om du har några. Cirkulär konsumtion ligger i tiden och det här är ett ypperligt tillfälle inför auktions- och loppissäsongen, säger Anette Bergkvist. 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *