Nyheter

Så blir utspringet på Figy

Nyheter Det blir utspring för studenterna vid Finnvedens Gymnasium i Värnamo även i år och i dag beslutades hur det ska vara utformat.

Tea Carlsson, Lova Hansson och Emil Norrå Florentzson träffades i dag i samband med studentexamen. Alla ingår i studentutskottet

– Eleverna kommer att fira studenten klassvis utspridda på skolans olika enheter. Därefter kommer klassen att ha ett gemensamt utspring. Eftersom att anhöriga inte kommer kunna delta i år kommer det att finnas möjlighet att följa klassutspringet digitalt. För att göra denna del av studentdagen så bra som möjligt, kommer vi se till att lokalerna är utsmyckade samt att klassens önskade låtar spelas i samband med utspringet. Det kommer alltså bli ett utspring, fast på ett nytt sätt och med digital publik, uppges från skolan.

Det är efter ytterligare dialog med både studentutskottet och polisen som man kommit fram till hur man ska gå tillväga. Fokus i dialogen har varit på hur man kan göra denna dag så speciell som möjligt och samtidigt göra det alla kan för att minska riskerna och undvika att belasta sjukvården ännu mer.

Mer detaljerad information om hur klassutspringet och utdelning av studentplakat kommer gå till presenteras senare.

Studentfirandet på Finnvedens gymnasium äger rum den 12 juni.

Utspring 2018

Taggar

Dela