Nyheter

Ronalds tankar om 2016

Ronalds tankar om 2016

Nyheter Sjua bland våra läsare att önska ett Gott Nytt 2016 är Ronald Fasth, aktiv i bland annat Historiska Sällskapet, Värnamo Filatelistförening och Folkets Park.

Välkommen även du som läsare att skicka oss några rader och en bild så publicerar vi inom de närmaste dagarna. Skickas till redaktionen@vmo.nu.

Ronald berättar:

2016: Att vi får ordning i landet och världen i övrigt. Sluta att gnälla på de som åtagit sig att ta hand om oss, det är inte deras fel att det ser ut som det gör. Att vi med alla medel skall klämma åt förgörarna.

Vad det gäller Värnamo: Det är väl försent att riva Gummi?. Jag hoppas att kommunstyrelsen lyssnar och sponsrar kulturen bättre än vad som nu sker. Jag tänker då främst på det som jag håller på med. Folkets Park, Historiska Sällskapet Gamla Wernamo. Föreningslivet i övrigt. Vi behöver lokaler för verksamheten. Det gick ju bra att anlägga något i Åbroparken!

Måste Värnamodagarna vara så många? Man skall kanske gå tillbaka och ha marknaderna på torget, även torsdag som är vanligt i andra städer. Vart har alla marknadsknallarna tagit vägen?

 

Taggar

Dela