Nyheter

Restaurang slår upp portarna på Storgatsbacken

Nyheter Nu står det klart att Bada Bing Burger fortsätter expandera i Småland. I slutet av 2023 kommer den populära hamburgerrestaurangen öppna sin sjunde enhet. Den här gången i Värnamo.

Här ska restaurangen öppna. foto: Per Bunnstadta

– Det är fantastiskt kul att få möjlighet att öppna i en stad som Värnamo. Vi har länge haft som ambition att öppna just i Värnamo och det har varit aktuellt ett längre tag, och nu när vi fick tag på en fantastiskt bra lokal så kände vi att tajmingen är den rätta, säger André Iskander, vd för Bada Bing Burger.

Konceptet som kommer öppna i Värnamo är likadant som det som finns i Habo sedan tidigare. Det är nämligen Bada Bing Icha Mochi, och hungriga Värnamobor kommer kunna välja bland både burgare och sushi.

– Vi har sett att det är ett uppskattat restaurangkoncept där vi kan erbjuda en stor variation av rätter på ett och samma ställe. Det är perfekt till fredagsmyset när familjen inte kan komma överens om hamburgare eller sushi, nu kan man få tag på båda på samma ställe. 

Den nya restaurangen kommer ligga på Storgatsbacken i Nivikas fastigheter och förhoppningen är att premiären kommer äga rum i slutet av året.

– Bygget och renoveringen av lokalen är redan igång och vi hoppas givetvis kunna öppna så fort som möjligt. Förhoppningen är att vi kommer kunna slå upp portarna någon gång i slutet av året, exakt datum kommer vi återkomma med när det närmar sig.

Bada Bing Burger grundades i Jönköping 2014 och har i dag tre restauranger i Jönköping, en i Habo, en i Falköping och ytterligare en som kommer öppna i Nässjö i slutet av året. Restaurangen i Värnamo blir den sjunde i raden. 

Pressmeddelande från Bada Bing Burger

– Det kommer bli oerhört kul och nu ser vi fram emot att renovera färdigt lokalen så att vi kan börja servera burgare och sushi även i Värnamo, avslutar Andre Iskander.

Taggar

Dela


6 reaktioner på Restaurang slår upp portarna på Storgatsbacken

Det finns husmanskost på Matkällaren, Gästgivargården, Arken, Madame och Vandalorum. Kanske glömt något mer ställe? Sushi och kvalitetshamburgare som Bada Bing erbjuder är kvalitetsmat och bör inte förväxlas med hamburgerkedjornas trista snabbmat.

Tråkigt med alla dessa hamburgerrestauranger och andra snabbmatsrestauranger som öppnar hela tiden! När ska vi få se en restaurang med vällagad husmanskost? Hade gärna sett att en restaurang i stil med Lagagyllen hade kunnat öppna i centrum! Det var en restaurang som många saknar ännu idag, flera år efter att den stängdes. Håller den svenska matkulturen på att dö ut helt? Mycket av den maten som säljs på restauranger nuförtiden är friterad och kräver inga kockkunskaper. Priset är emellertid inte anpassat till matens dåliga och näringsfattiga kvalitet!

Kommentarsfunktionen är stängd