Nyheter

Repliken: ”Inga beslut är fattade”

Nyheter – Jag hade önskat att någon i S-gruppen hade tagit reda på sanningen innan man lägger ut grova anklagelser i media. Teknik- och fritidsnämndens ordförande Gottlieb Granberg (M) svarar på S-gruppens skrivelse.

Teknik- och fritidsnämndens ordförande Gottlieb Granberg (M) svarar på S-gruppens skrivelse. Bilder: Pressbild/David Alin

Jag hade önskat att någon i S-gruppen hade tagit reda på sanningen innan man lägger ut grova anklagelser i media.

I går hade vi nämnd och där framgick det med all tydlighet att det inte är några politiska beslut fattade utan nu har vi påbörjat den politiska processen kopplat till revidering av investeringsbudget.

Det som är sant är att man avbröt arbetet i väntan på ett politiskt beslut, då beslutet i juni fullmäktige och den pågående inflationen gör att vi måste prioritera hårt för att hålla oss inom de ramar som beslutades där inget parti gav pengar till några specificerade investeringar då det gällde teknik-och fritidsnämndens budget.

Tar gärna emot en ursäkt från er socialdemokrater då det är ett grovt personligt påhopp.
Taggar

Dela


4 reaktioner på Repliken: ”Inga beslut är fattade”

Ja det är bedrövligt att våra skattepengar slarvas bort hit och dit.Rydaholm tillhör också Värnamo kommun. Våra barn och ungdomar behöver också en meningsfull fritid för att förebygga bland annat psykisk ohälsa och isolering. Det är inte alla föräldrar som har råd eller kanske inte har bil eller körkort. Hoppas man gräver lite djupare i skattkistan och tänker proaktivt ch förebyggande.

Så dåligt! Navet anordnar så mycket mer för ungdomarna i Värnamo. Fritidsgården flyttas till en plats så många föräldrar känner sig osäkra och inte kommer låta barnen gå till. Isen i ishallen är redan lagd så ungdomarna få träna! Hur länge ska Rydaholmsbarnen få vänta? Hur länge ska flickorna gömmas i stödskrubben för ombyten för att de inte finns omklädningsrum så att de räcker? Och nu tar ni multiarenan ifrån oss. De har pratats så mycket om detta redan innan skolans sommarlov och under sommarlovet. Var ska ungdomarna vara och aktiveras? Röra på sig? Ska vi åka till Värnamo med dem? Ni kanske kan anordna en buss till Värnamo för ungdomarna som vill röra på sig!

En annan fråga: I Fryele läggs kooperativet ner och kommunen tar över driften av dagiset. Varför kan inte kommunen med hjälp av de pengarna som finns över i kooperativets kassa, cirk 1,5 miljoner och bygga en utomhus multiarena vid Fryele skola? Det tjänar ju alla på än att bara pengarna försvinner. Det borde täcka kostnaden med råge.

Beslut tog i juni att det inte skulle bli någon multiarena i Rydaholm. Grejerna som kördes ut till Rydaholm kördes ut efter juni, sedan tillbaka till Värnamo i augusti! Bra sätt att spara pengar på🤣🤣

Kommentarsfunktionen är stängd