Nyheter

Rån mot butik i Värnamo

Nyheter Uppdaterad Vid 20-tiden kom larm till polisen om butiksrån på Ringvägen i Värnamo. Polisen fick snabbt kontakt med butiken och personal bekräftade att de hade blivit rånade.  

Det var vid stängningsdags som rånarna slog till.

Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om rån samt spanade i närområdet.

En person ska ha kommit in i butiken i samband med stängningen vid 20-tiden och vid kassan har rånaren uppträtt hotfullt och i samband med hotet har en okänd summa kontanter tillgripits ur kassan. Efter att pengarna hade tillgripits lämnade rånaren butiken.

Polisen höll förhör med personalen och med kunder som befann sig i och vid butiken i samband med rånet. En kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras i butiken och med anledning av den har polisen spärrat av butiken. Det finns inledningsvis ingen misstänkt person i utredningen men polisen arbetar nu intensivt för att säkra bevis i olika former så att gärningspersonen kan identifieras.

Polisen tar gärna emot tips på misstänkta personer som kan ha uppehållit sig i området Ringvägen – Malmövägen i närheten av klockan 20.00. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Polisen kommer att göra en teknisk undersökning. Butiken har också filmövervakning.

Taggar