Nyheter

Pyroman härjar på Höglandet

Pyroman härjar på Höglandet

Nyheter En mordbrännare härjar i Vetlanda och Nässjö kommuner.

Räddningstjänsten på Höglandet var i går kväll och i natt på tre bränder i tät följd i Myresjö-Bodafors-området. Räddningstjänsten och polisen ser inga naturliga orsaker till bränderna.

Myresjö Klockan 20.51
Larm inkommer avseende brand i en fastighet. Det rörde sig om en villa som inte var bebodd vid tillfället. Räddningstjänst på plats meddelade att branden var fullt utvecklad när de kom fram. Ingen person skadades i samband med branden.

Nävelsjö klockan 22.26
Larm inkommer avseende brand i tvåvåningshus. Räddningstjänst på plats kan konstatera att fastigheten är, i det närmaste, övertänd när de kommer dit. Enligt räddningstjänsten skall det röra sig om en sommarbostad. Ingen person skadades i samband med branden.

Norra Sandsjö klockan 00.30
En polispatrull upptäcker en brand i en ladugård, varpå räddningstjänsten larmas omgående. Det fanns inga djur i ladugården. Räddningstjänsten gjorde bedömningen att fastigheten inte gick att rädda. Inga personer skadades i samband med branden.

En förundersökning avseende mordbrand har i samtliga fall inletts och platserna har spärrats av för teknisk undersökning.

I helgen inträffade också ett flertal bränder i samma område.