Nyheter

Protest vid Rutan

Nyheter Man kan tydligen inte bara prata vid den så kallad Rutan på Flanaden i Värnamo utan även placera skrivna budskap där.

I dag fick vi läsartips om en kanske något annorlunda prostest där. Någon hade placerat en lapp i rutan med en protest mot tydligen slöseri med skattepengar.

Vem eller vilka som står bakom dessa rader framgår inte och inte heller exakt vad som avses. man kan väl gissa att det har med kommunpolitiken i Värnamo att göra.

– Bra sätt att använda Rutan till, sa en flanör.

Taggar

8 reaktioner på Protest vid Rutan

Simon, du får nog läsa på lite.
I Värnamo kommun har borgarna haft den politiska makten sedan 1970. Är du missnöjd med Värnamo kommun så är det till dessa partier du skall vända dig.
Trångsynteten, girigheten och kapitalismen ligger till grund för de politiska beslut som tas här. Listan på skandaler genom åren kan göras lång. Gummifabriksskandalen, skandalen med studentbostäderna, det ekonomiska fifflet med golfbanan och liknande är bara ett axplock från senaste åren som avspeglar de borgerliga och nyliberala idealen. Mögliga skolor och bristande äldrevård är andra direkta resultat av denna förda politik. Kom inte och skyll detta på andra partier, det blir bara pinsamt för dig.
Reinfeldt satte släggan i det svenska välfärdssystemet. Hans vision var ”inga bidrag över svältgränsen” Han är i högsta grad ansvarig för det samhällsförfall vi ser idag med raserade skolresultat, nedmonterad vård, bantat polisväsende, gängkriminalitet och segregation.
Skulle föreslå att du plockar upp historieboken och börjar läsa på först innan du börjar påstå felaktigheter som ej stämmer.

Ser att cirkusen kommit till staden.
Samt att jag trodde det var de blåa som är den regerande flanken!

Helt rätt budskap! Kul att se att folk är trötta på våra politiker även i det röda Värnamo.
Stoppa socialdemokraterna och deras stödhjul från att förstöra Sverige

Sen när blev Värnamo rött? Kommunfullmäktiges ordförande är centerpartist, vice är moderat.

Centerpartiet är ett stödhjul åt sossarna samt att det var moderaterna som öppnade där Pandoras ask när Reinfeldt höll i tyglarna.

Att centern har grönt som partifärg har inget med den politik partiet står för numera. Den politiken kan sägas vara en märklig blandning av ekonomisk nyliberalism, vänsterliberalism och kulturmarxism. Uppenbarligen trivs S Och C ihop därför. I praktiken är det dessa partier som styr Värnamo kommun. Så den kan med fog kallas röd.

Kommentarsfunktionen är stängd