Nyheter

Polisnotiser från Värnamo

Polisnotiser från Värnamo

Nyheter Här följer de senaste polisnotiserna.

Polisen rapporterade vid 08.00-tiden att de fortfarande inte har någon information om skadeläget för den cyklist som blev påkörd i en rondell på Jönköpingsvägen vid 06.00-tiden.

Mellan den 22 och 23 juni stals en Yamaha moped från Pilagårdsgatan i Värnamo. Mopeden stod låst bakom ett garage, med dubbla lås när den stals.
Vid OKQ8 på Halmstadvägen stals en svart damcykel av märket Monark. Stölden ägde rum den 22 juni, mellan klockan 16 och 22.
Olagligt förfogande har en kvinna anmäld sin före detta för. Mannen ska, enligt kvinnan, vägra lämna tillbaka en del av hennes kläder efter separationen.
Samma rubrik, men denna gången från Bor. Där anmäler en kvinna att hennes för detta vägrar lämna tillbaka en husvagnsnyckel.
Ett identitetsbedrägeri har polisanmälts i Värnamo. En person ska ha beställt och lyckats få ut en mobiltelefon via internet genom att använda en stulen identitet.
Ett hjärta på 1×1 meter blir till ett klotter, när det som i det här fallets har målats på en husvägg på Hantverkargatan.

Taggar

Dela