Nyheter

Polisen öppnade eld mot bil

Polisen öppnade eld mot bil

Nyheter Det var efter att polisen skjutit verkanseld mot en bil som de fem som nu är misstänkta för skjutningen i Värnamo kunde gripas.

Strax före klockan 03.00 stoppade polisen en bilist för kontroll i Reftele. Föraren misstänktes för inblandning i skottlossningen och greps.

När polis stod på platsen kom ytterligare två bilar, som vände när de såg polisen. En av bilarna kunde polisen direkt få stopp på genom att skjuta verkanseld som ledde till punktering. Ytterligare två personer greps då.

Den tredje bilen kördes i hög hastighet från platsen, vilket ledde till ett förföljande. Polis stoppade bilen i Smålandsstenar där ytterligare två personer greps. Ingen ska ha skadats i samband med gripandena.

Taggar

3 reaktioner på Polisen öppnade eld mot bil

Bort med dem från våra gator och in med dem där de ska vara. Så förbannad man blir att detta ska behöva hända. Detta är ju inte USA och detta har gått för långt. De förtjänar inget annat än hårda förhör och därigenom pressa dem på info för att stoppa kriminaliteten.

Jag och flera medborgare i Värnamo ,tycker att Polisen har gjort ett fantastiskt bra jobb.
Nu tycker vi att rättsväsendet ska lagföra dem, så att de ej gå fria.
Annars är det tillbaka på ruta ett igen.
Mvh en Värnamobo.

Fy vad jag håller med dig. Utomordentligt fantastiskt ivrigt imponerande jobb från polisens sida. Men nu Danne till den tråkiga dystra men beklagligt nog sanna delen utav det här… och det är att Värnamopolisen hade inte tjänat en enda krona utan buset. Gott nytt år!

Kommentarsfunktionen är stängd