Nyheter

Polisen ingrep mot flera narkotikabrott

Nyheter De senaste dagarna har polisen vid ett flertal tillfälle fått göra ingripande mot narkotikapåverkade personer. Flera av dessa har suttit bakom ratten när de ertappats.

Polisen har vid ett flertalet tillfällen de senaste dagarna fått ingripa mot narkotikapåverkade bilförare. Arkivfoto

Natten mot tisdagen ertappades en påverkad 25-åring i Forsheda. Mannen fick lämna prover till polisen och är numera misstänkt för narkotikabrott, eget bruk.

Under tisdagen stoppades en personbild på 27:an. Bakom ratten fanns en kvinna i 30-årsåldern och med sig i bilen hade hon en man i 50-årsåldern.

Kvinnan är misstänkt för eget bruk av narkotika och ett litet innehav. Även mannen i bilden är misstänkt för samma brott. Men mannen hade också någon form av föremål med sig, som inte är tillåtet i sammanhanget. Han är därför misstänkt för brott mot knivlagen.

Utanför Coop i Värnamo påträffades i går en man i 30-årsålder. Även han var påverkad av vad polisen misstänker är narkotika. Han är nu misstänkt för eget bruk.

En yngre man från Gotland blev vid 20.00-tiden i går stoppad av polisen vid Bredasten. Han är nu misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika. Han hade även en mindre mängd narkotika med sig och är även misstänkt för innehav.

Taggar