Nyheter

Polisen har skärpt kollen

Nyheter Polisen har börjat med en extra spaning och patrullering i delar av Värnamo.

Henrik Allgurin vid polisen berättar att man har uppmärksammat att det rör sig många som kan misstänkas för brottslig verksamhet i trakten av järnvägsstationen, alltså Resecentrum.
– Vi jobbar aktivt från Gummifabriken ned mot Navet, berättar Henrik Allgurin.
Den senaste händelsen som skapat oro var i går vid 17-tiden när någon hade slagit sönder lampor i tak i Resecentrum
Polisen hoppas att man genom förebyggande arbete ska kunna minska antalet skadegörelser och annan brottslig verksamhet.

Platser där polisen ökat närvaron: Från Gummifabriken (rött), vidare till Resecentrum (blått) och bort mot Navet (grönt)

Taggar

Dela


5 reaktioner på Polisen har skärpt kollen

Hur skall föräldrar till en grupp med utländskt bakgrund fostra sina barn när de själva inte förstår svenska språket och lagar? Sedan, våra svenska ungdomar verkar det som föräldrarna vet om problemet men orkar inte själva ta tag i det. I många fall är föräldrarna rädda för sina egna barn. Förlåt men detta är för sent. Skulle börjas mycket tidigare.
Detta är något vi får leva med, att slösa skattepengar på att jaga ungdomar. Känns fel då får de anställa fler poliser med hjälp av drönare med mera. Det går lika fort att köpa gräs i Värnamo som att beställa mat på Macdonalds. Så ser det ut i hela Sverige 2020., inte bara i Värnamo.
Ska man bura in alla då får de nog bygga ett antal fängelse till och häkten dom är redan fulla. Man åker dit när man är drogad ett blodprov sedan släpper de personen så han kan röka på mer. Hur f ska man då få bukt på problemet? Det kvittar ju hur många poliser man har när det brister på alla håll.

Det tycks idag som att uppfostran av sina egna barn är något som många fullständigt felaktigt väljer att överlåta till skolan att sköta. Mycket roligare då att sitta med näsan i parallellsamhället Facebook eller självförverkliga sig själv på gymet. Hade föräldrar tagit ett större ansvar för sin egen avkomma så hade sannolikt Sverige generellt sett bättre ut, och de poliser vi har hade räckt och blivit över.

Va´…det är hur mycket skit som helst, runt stationen…genomgående mycket unga människor o mycket droger…
undrat länge…var är ni föräldrar…för ni är verkar vara helt ointresserade av vad era barn…
”Slår till på annat ställe”…kan ju verkligen fråga sig…var rör sig bakom detta ”pannben”…

Verkar ju lite löjeväckande, dels att gå ut med var man spanar, dels att inte hela staden samt alla angränsande samhällen, byar och gårdar har samma intresse från polisen.

Kommentarsfunktionen är stängd