Polis

Flera narkotikabrott i Värnamo

Polis Polisen fortsätter att ingripa runt om i Värnamo kommun mot en aldrig sinande ström av narkotikapåverkade personer.  

Under onsdagen greps två underåriga tjejer på City Gross i Värnamo.
De båda hade plockat på sig varor för som de tänkt ta med utan att betala för.
Händelsen är polisanmäld.

Vid 20.30 ingrep polisen i centrala Värnamo mot två ynglingar i 20-års åldern. Båda fick lämna prov och är misstänkta för narkotikabrott, eget bruk.

Från Körnarp i Halland kom en bilförare som stoppades vid 21.30-tiden på onsdagen när han kom körande på Nydalavägen. Föraren saknade körkort och är nu misstänkt för olovlig körning. Under torsdagen inkom en anmälan om ett ofredande.

Enda uppgifterna som polisen kunde lämna i det ärendet var att händelsen inträffat på Hattmakaregatan under torsdagen.

Två män i 20–25-årsåldern stoppades när de kom åkande i en bil på Nydalavägen i går. Polisen misstänker att båda två var drogpåverkade och de är nu misstänkta för narkotikabrott, eget bruk.

Vid 16.40 i går stoppades en bil på E4:an, utanför Värnamo. Där upptäckte polisen att en passagerare var påverkad an narkotika.

Samma symtom  hade två personer som polisen upptäckte på Floragatan i går.

Duon, som är i 25-30-årsåldern är nu misstänkta för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Arkivfoto

 

 

 

 

 

Taggar

Dela


5 reaktioner på Flera narkotikabrott i Värnamo

Det är helt rätt att de inte är dömda och således bara misstänkta. Däremot gör man ett så kallat sållningsprov vid misstanke och är det positivt så skickar man in för analys. Det är väldigt ovanligt att det visar annat än sållningsprovet. Däremot kan det visa tvärtom ibland, alltså att sållningsprovet är negativt men analysen visar på droger i kroppen då det är ett mer preciserat prov. Men fel journalistik att inte skriva misstänkt narkotikabrott tycker jag.

Är inte rubriken missvisande? Det är väl ändå misstänkta narkotikabrott!? Eller!?

Men narkotikabrott är ett brott vare sig det är eget bruk av narkotika eller att någon säljer det..

Jo, men dom fick ju lämna prov, och innan provsvaret kommer så är det ju bara en misstanke! Kan ju lika gärna vara negativt!

Kommentarsfunktionen är stängd