Nyheter

Pojke fick a-traktorn beslagtagen

Nyheter En pojke fick under natten sin a-traktor beslagtagen i Bor. Anledningen var att han framförde fordonet i högre hastighet än tillåtet.

Bilen på bilden har inget samband med artikeln. Foto: David Alin

Någon ålder på föraren framgår ej, utan polisen benämner honom som ”en pojke”. Stoppet inträffade vid 00.40 natten till måndagen då en polispatrull observerat att a-traktorn framfördes i alldeles för hög hastighet.

Fordonet är nu beslagtaget av polisen och väntar på en teknisk undersökning.

Taggar

13 reaktioner på Pojke fick a-traktorn beslagtagen

Oavsett ålder ska det bli konsekvenser när man inte följer trafikregler, finns många medelålders män där ute som leker Björn Waldegård.
Det är inte bara a-traktorförare som är en trafikfara

Herr Karlsson.
Hur tänker du?
Skulle du vilja bli påkörd av en 15-åring eller någon av dina närmaste av en som inte är mogen att köra fortare än 30 kilometer i timmen?
Inte så roligt, va?

Herr invånare
Ungdomarna är mer mogna en vi tror hur ofta ser du en pojke eller flicka köra fort mitt på ljusa dagen och med tanke på detta klockslaget borde det inte vara så mycket folk ute😘😘

Säkert skitkul, men uppenbart en fara för sig själv och andra. Och olagligt dessutom. Det är inte en trimmad moped det handlar, utan i praktiken en vanlig personbil. Ganska obegripligt att någon kan försvara det.

Mycket bra, en potentiell riskfaktor för såväl förare, passagerare och allmänhet mindre. Fortsätt så polisen, det finns många fler. Hoppas det införs dryga böter för ansvariga vårdnadshavare i närtid. Barn skall inte köra bil.

Bra jobbat av polisen.
Hoppas ni kan ta fler.
Bötfäll målsman som har yttersta ansvaret för sina minderåriga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *