Nyheter

Paul-Martin sjöng in våren

Nyheter Trubaduren Paul-Martin Persson på Värnamo kulturskola är ute på en vårturné på kommunens mötesplatser för seniorer. I förmiddags gästade han Torpagården i Bredaryd.

Aktivitetssamordnaren Anna Freij hälsade alla välkomna till Mötesplats Bredaryd.  [1/6]

Ett 15-tal deltagare tog sig till Torpagården.   [2/6]

Paul-Martin sjöng in våren och sommaren.  [3/6]

Glädjen var stor i lokalen!  [4/6]

Det våras i Bredaryd när Paul-Martin tar med deltagarna på en allsångsresa genom den svenska visskatten.  [5/6]

Sångnumren river ned applåd efter applåd.  [6/6]

Ett 15-tal deltagare hade tagit sig till mötesplatsen för seniorer i Bredaryd. Aktivitetssamordnaren Anna Freij hälsar alla välkomna innan Paul-Martin inleder sitt program.

– Det är så glädjande över att vara här och tillbaka och jag är så glad över att se så många nära och kära igen. Jag ser fram emot att få sjunga ett program som går i vårens tecken och som bjuder på en och annan flört med sommaren. Nu sjunger vi högt och hjärtligt tillsammans så blir sommaren lång och härlig, säger trubaduren och inleder med ”Min kärlekssång till dig” signerad Lasse Berghagen.

Från Anita Lindblom och Evert Taube till Bellman, Ove Thörnqvist, Mando Diao och Thomas Ledin. Det våras i Bredaryd när Paul-Martin tar med deltagarna på en allsångsresa genom den svenska visskatten och river ned applåd efter applåd.

– Ni anar inte hur mycket det här betyder för mig. Det är en sådan fröjd att få höra er alla sjunga med, avrundar trubaduren.

– Det är så härligt att lyssna på dig, du är så bra! Det enda som saknas är lite Lasse Dahlqvist, annars är det finemang. Du är så duktig!, säger en av deltagarna.

Taggar

Dela


1 reaktion på Paul-Martin sjöng in våren

Kommentarsfunktionen är stängd