Nyheter

Pampig avslutning på hundtävlingen

Nyheter Det blev en mycket pampig avslutning när de Nordiska Mästerskapen i lydnad avslutades i dag.

Det segrande svensla landslaget som nu är Nordiska mästare i lydnad  [1/11]

Det blev en pampig avslutning på tävlingarna  [2/11]

  [3/11]

  [4/11]

  [5/11]

  [6/11]

  [7/11]

  [8/11]

  [9/11]

  [10/11]

  [11/11]

För arrangörsklubben, Värnamo Brukshundklubb innebar helgens tävlingar att klubbens förträfflighet som arrangörsklubb för stora tävlingar fortsätter sig att spridas runt om i landet. Efter helgens tävling så har denna spridning även nått de övriga nordiska länderna.

Förutom hår arbetande funktionärer i klubben så handlar mycket om att föreningen numera har en hall som passar perfekt för den här typen av tävlingar.

– Ja, hallen är perfekt för det här, instämmer föreningens ordförande, Karin Falk.

– Nu sprider sig vårat namn och förhoppningsvis kommer vi att få arrangera fler stora tävlingar, sa Falk efter att de Nordiska Mästerskapen var avslutade.

Nu fick klubben ansvara för två intensiva dagar av tävlingar. De fyra landslagen hade en hård uppgörelse, både individuellt och i lagtävlan om var medaljerna skulle hamna. För det svenska landslaget i lydnad så måste man ju saga att det blev ett mycket bra resultat. En silvermedalj i den individuella tävlingen toppades sedan med ett guld i lagtävlan. Inte undra på att det svenska laget var glada på bilderna, som är inskickade av Ulla Sandberg.

Taggar