Nyheter

Påkörd person i Värnamo

Nyheter Strax innan sjutiden fick SOS larm om en påkörd person vid Lagastigen/Jönköpingsvägen i Värnamo. Enligt larmet ska en person ha blivit påkörd, oklart av vad. Texten uppdaterad klockan 07.23 och 08.25

Bild: Privat

Texten uppdaterad klockan 07.23:

– En räddningsstyrka var på platsen tillsammans med ambulans och polis. En person har lastats in i ambulansen för sjukhusvård. Skadeläget är oklart, hälsar SOS ledningsoperatör.

Den påkörda ska vara vaken och talbar men känna smärta i benen, uppger polisen på sin hemsida.

Uppdaterad text kl 08.25: Den drabbade personen, som är i 45-årsåldern, blev påkörd på eller vid ett övergångsställe, förs till sjukhus i ambulans. Oklara skador.

Bilföraren, en kvinna i 85-årsåldern, misstänks för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Påkörd person i Värnamo

Borde vara en övre åldersgräns på körkort. Byt ut körkortet mot gratis kollektivtrafik istället.

Inte konstigt att folk blir påkörda på övergångsställe. Fotgängare går över övergång utan att se sig för och tror för givet att alla kan stanna . Många gånger pratar de i mobiltelefon och har glömt att titta på vägen. Det är dags att se sig om för regel över övergångsställe.

Inte konstigt att man blir påkörd när personer som kör inte visar hänsyn. Just i detta fallet så lyckades den påkörde personen gå över nästan hela gatan innan förare som är kanske inte ens kapabel att köra kom i 30-40 och körde på honom.

Kommentarsfunktionen är stängd