Nyheter

Ove från Värnamo skrapade och vann

Ove från Värnamo skrapade och vann

Nyheter Det är en härlig lyckoträff att vinna på lotter.

En del kan spela i åratal utan att vinna, medan andra har tur nog att träffa rätt mer än en gång. Som Ove från Värnamo, han har nämligen vunnit varje gång, sedan han startade sin prenumeration på Miljonlotteriet. Nu blev det äntligen en storvinst.

Att vinna varje gång man spelar, som Ove gjort, händer inte alla och enligt honom har det inte bara med tur att göra, utan också rätt taktik. Istället för att skrapa alla lotter på samma gång, börjar han med att skrapa en lott i taget, en dag i taget.

– Jag började skrapa mina lotter på det här viset för att dra ut på det goda, spänningen, sedan insåg jag att det faktiskt funkade och har därför fortsatt att skrapa på samma sätt, berättar Ove .

När Ove skrapade fram sin vinst, på en valfri bil till ett värde av 200 000 kronor, sprang han direkt över till sin systerdotter för att berätta den roliga nyheten och kolla så att det verkligen stämde.

– Jag såg att jag skrapat fram ett belopp som jag vinner en bil för motsvarande värde, men trodde ändå inte att det var sant, berättar han och nöjer sig med att avslöja mer än sitt förnamn.

Som pensionär åker han runt mycket för att hälsa på familj och vänner, därför passar det bra med en ny bil. Nu återstår det bara att se vilken bilmodell Ove väljer, men det lutar åt en ny Kia med automatpaket.
Om Miljonlotteriet
Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO

Taggar