Nyheter

Oro igen i Värnamo – tre gripna

Nyheter Det har varit ett flertal ingripande från polisen i eftermiddag och kväll i och kring Värnamo. Man grep tre personer.

Vid 17-tiden syntes 4–5 polisbilar vid en bostad i södra delen av stan och därtill stoppades en bil  för kontroll strax norr om Voxtorp på riksväg 27.

På 27:an blev det totalstopp i ena riktningen en stund medan polisen kontrollerade gods och personer i bilen.

Senare framkom det att aktionen hade samband med tidigare händelser i och kring Värnamo.

Brottsrubriceringen på ärendet är grovt narkotikabrott. Tre personer är anhållna. Husrannsakningar har gjorts och fler kan bli aktuella.

Med anledning av att utredningen är i ett tidigt skede lämnar polisen inte fler detaljer kring ärendet.

Uppdateras lördag

En polispatrull gjorde ett stopp mitt på 27:an söder om Värnamo. Priv atbild

Taggar

Dela


5 reaktioner på Oro igen i Värnamo – tre gripna

Polisen gör nog det de ska och kanske lite till. Finns dessvärre inte mycket förebyggande insatser från kommun och landsting heller innan man hamnar i kriminalitet.

När det gäller Kommunen så erbjuder dem väldigt mycket till ungdomar, speciellt när det förebyggande insatser. Men ungdomarna måste ha viljan själv också. Om ni går in på varnamo.se och läser lite vad Värnamo Kommun har att erbjuda ungdomarna när det gäller ”förebyggande insatser”
Dem har en enhet som just heter ”förebyggande insatser barn & ung” och dem jobbar väldigt aktivt med ungdomarna i Kommunen.

Utmärkt jobb av polisen!
Men det dröjer max ett par månader sen så kommer dessa kriminella vara ute på gatan och langa droger igen. I princip ogjort arbete med tanke på det klena rättssystem vi har i detta land. Man förstår att flertalet inom poliskåren tröttnar.

Bort med skiten – lås in dem och släng nycklar. Varför ska de vara ute? De skrämmer skattebetalare. Medborgare barn är parasiter

Kommentarsfunktionen är stängd