Nyheter

Öppet hus för trygghetsboende

Nyheter På lördag den 1 december bjuder Finnvedsbostäder in till öppet hus och invigning av Sjösala Trygghetsboende i Bor.

– Det är såklart en stor nyfikenhet och många vill komma in och se hur Värnamo kommuns första trygghetsboende ser ut och det vill vi naturligtvis ordna, säger Andreas Farving, förvaltningschef på Finnvedsbostäder.

Under förmiddagen öppnar ,am upp och visar lägenheter, gemensamhetslokaler och verksamheten. En av lägenheterna kommer vara trevligt möblerad och besökarna kommer få möjlighet till information om lediga lägenheter och boendeformen trygghetsboende.
– Våra två trygghetsvärdar kommer självklart vara på plats och kunna ge svar på frågor om verksamheten. Det kommer vara riktig adventsstämning på Sjösala denna dag, då alla besökare bjuds på lussefika och glögg.

Invigningstal och bandklippning sker av styrelseordförande Lars Lejon.

– På lördag hälsar vi alla varmt välkomna till Sjösala! avslutar Andreas Farving.

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som äger och förvaltar mer än 2 600 lägenheter och lokaler i Värnamo kommun.

Företaget har genom sitt stora fastighetsbestånd kapaciteten att erbjuda en variation av boenden i kommunen och samtidigt kunna möta individuella önskemål och krav på boende. Valfrihet och medbestämmande är viktiga ledord hos Finnvedsbostäder och målet är att underlätta för hyresgästen och alltid ge bästa möjliga service.

Sammanlagt omfattar bolagets verksamhet 155 569 kvm bostadsyta fördelat på 2 446 lägenheter, 182 lokaler och 746 garage. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrningen, den tekniska förvaltningen och förädlingen.

Sjösala trygghetsboende i Bor. Pressbild

Taggar

Dela