Nyheter

Öppet hus på Sjösala i Bor

Nyheter Under torsdagen passade ett 40-tal intresserade på att besöka Finnvedsbostäders ”Öppet Hus” på trygghetsboendet Sjösala i Bor.

Modevisning med Sjösalabor och kläder ur seniorshopens kollektion  [1/10]

Pussel en regelbunden aktivitet  [2/10]

Öppet hus med fika i matsalen  [3/10]

Öppet hus med fika i matsalen  [4/10]

Entrén till Sjösala från innergården  [5/10]

Sjösalas pentry  [6/10]

Gästrummet  [7/10]

Tvättstugan  [8/10]

Midsommarfirande på Sjösala  [9/10]

När det var Nationaldagsfirande  [10/10]

Det bjöds på kaffe och vaniljhjärtan i matsalen, godis och reflexer med mera och samtidigt passade man på tillfället att sitta ner och prata med varandra.

Det fanns tre lägenheter att besöka för att se lägenhetsyta och planlösning. Övriga utrymme på trygghetsboendet var öppet för visning som den centrala tvättstugan, gästrummet, pentryt vid matsalen och övriga utrymmen.

Boende berättade om alla aktiviteter som erbjuds på boendet som till exempel att det två gånger i veckan är bingospel. Pussel finns alltid på plats och speldag med klassiska sällskapsspel varje vecka. Det är modevisning två gånger om året då seniorshopen finns på plats med stor seniorkollektion och med Sjösalabor som mannekänger. Detta är dags igen om ett par veckor.

Naturligtvis firas nationaldagen, midsommar, påsk, jul och andra högtider med kaffe och tilltugg. Många andra aktiviteter med sång och musik, filmvisningar erbjuds. Ja, och mycket, mycket annat!
Vill man veta och se mer om verksamheten så är man välkommen hit på vardagar att besöka Sjösala på Gällarydsvägen.

Jörgen Lindelöf

Taggar

Dela