Nyheter

Kommunens toppkvartett: Vilken historisk kväll!

Nyheter Kommundirektör Ulf Svensson, heltidspolitikerna Mikael Karlsson (C), Azra Muranovic (S) och Gottlieb Granberg (M) berättar om vad allsvenskt spel betyder för staden efter att IFK Värnamo vunnit kvällens match

Ulf Svensson kommundirektör i Värnamo

Ulf Svensson, kommundirektör.
Har du följt matchen ikväll?

– Jag har lyssnat ikväll på P4 Jönköping. Det känns ju helt fantastiskt!

Vad betyder det här för Värnamo?

– Man kan knappt tro det det är sant. Historisk händelse. Vilken reklam vi har fått idag i alla medier, på tv och i rikspress. Värnamo är på allas läppar. Jag kan tänka mig att det ökar attraktiviteten och vi kommer att synas i flera sammanhang. Man kan få upp ögonen för Värnamo på ett annat sätt än vad man tidigare haft. Ikväll är en historisk kväll. 

Azra Muranovic (S). Foto: David Alin

Azra Muranovic (S).
Har du följt matchen ikväll?

– Lite sporadiskt. Jag håller samtidigt på att förbereda mig till kongressen som startar på onsdag. 

Vad betyder det här för Värnamo?

– Det här är jättekul och verkligen jätteroligt. Det sätter Värnamo på kartan. Det är kul att vi får positiva nyheter och jag tror att det här kommer att betyda en hel del i attraktionsgrad, både för staden och våra idrottslag. Det här är väldigt inspirerande för många unga som spenderar mycket tid att följa sina idrottstalanger. En stor eloge. Jag är jättestolt Värnamobo ikväll. Fotbollspelarna har varit jätteduktiga. 

Gottlieb Granberg (M)

Gottlieb Granberg (M).
Har du följt matchen ikväll?

– Jag har haft politiska uppdrag ikväll, så tyvärr har jag inte haft möjlighet. Men jag har fått följa matchen via mina partikamrater som informerat mig väl under kvällen.

Vad betyder det här för Värnamo?

– Verkligen en bedrift. Det är en pusselbit i attraktivitet för Värnamo. Det är en stor fördel. Jag måste säga att IFK själva varit duktiga gällande ungdomsidrotten. Det är roligt att se att de tar ett socialt ansvar. Det är många som ser upp till killarna som spelar. Jag däremot spelar hellre än att titta, hälsar Gottlieb Granberg som bor 500 meter från fotbollsplanen i Horda.

Mikael Karlsson (C).
Har du följt matchen ikväll?

– Ja det har jag!

Vad betyder det här för Värnamo?

– Det betyder en hel del. Ikväll betyder det bara ren glädje.

Mikael Karlsson (C). Foto David Alin

Taggar